Clean 9

LEG HET FUNDAMENT MET C9…

…en maak een vliegende start op weg naar blijvende gewichtsbeheersing. Dit efficiënte en makkelijk te volgen “detox” programma geeft u de tools in handen die u nodig hebt om vandaag van start te gaan om uw lichaam te transformeren. Ontdek hoe uw lichaam in 9 dagen verandert.

KUNT U ER BETER UITZIEN EN U BETER VOELEN NA SLECHTS 9 DAGEN? JA!

Hoe werkt C9?

Het totale C9 programma duurt negen dagen. Stap voor stap gaat u aan de slag aan de hand van het voedingspakket, de dagplanner, tips en recepten. Voor u van start gaat, schrijft u in de brochure op wat uw doelen zijn. Vervolgens hanteert u de dagplanner die u volledig door C9 leidt.
C9 is géén crash dieet! U hoeft zich dus niet uit te hongeren. U mag er direct vanaf de start groenten en fruit bij eten. Geadviseerd wordt om ook de eerste twee dagen twee stuks (of porties) groente en fruit te eten. Een lijst vindt u in het C9 boekje. Dit is zeker geen “zonde” – deze voeding is laag in calorieën en bevat vitaminen, mineralen en vezels. Forever F.I.T. is een programma voor een gezonde levensstijl, voor een gezonde en slanke versie van uzelf!

Inhoud van uw C9 pakket voor 9 dagen:

Forever Aloe Vera Gel™ (2X 1 Liter), Forever Lite Ultra™ (15 Maaltijden) verkrijgbaar in twee smaken (Vanilla of Chocolate), voor NL Forever Garcinia Plus™ (54 Softgels), voor BE Forever Lean™ (36 capsules), Forever Therm™ (18 tabletten voor NL en voor BE 9 tabletten), Forever Fiber™ (9 Sticks), Meetlint en de C9 brochure/instructieboekje.
 
Het resultaat:

Na 9 dagen eet u gezonder en beweegt u meer. U voelt zich fitter en vitaler. Ook heeft u veel geleerd over voeding, sporten en afvallen. Nu is het moment om door te pakken. Start dus direct met F15.
“HEEL TEVREDEN MET HET RESULTAAT: EEN FITTERE EN SLANKERE VERSIE VAN MIJZELF!”