IBIO

IBIO, de afslankmethode van bekend Nederland!

U kunt op een gezonde en natuurlijke manier afvallen en uw lichaam ontgiften. De speciaal ontwikkelde IBIO lifestyle kuur duurt 24 dagen en is een combinatie van hoogwaardige IBIO ampullen, IBIO multivitaminen en de door de TV kok Caspar Bürgi opgestelde eetrichtlijnen.
Met de IBIO lifestyle kuur en de heerlijke gerechten krijgt u iedere dag alle benodigde vitaminen en mineralen binnen en verminderen of verdwijnen met name vetophopingen op ongewenste plaatsen(zoals buik, billen, bovenarmen, dijen of heupen) zonder dat uw spiermassa verliest.
IBIO stelt het lichaam in staat uw overtollige vetten te verbranden terwijl u gewoon samen met anderen kunt blijven eten. U begint de dag met een IBIO ampul en IBIO multivitaminen, drinkt 2 liter water en laat koolhydraten staan – zo eenvoudig werkt de IBIO kuur. Bent u na de IBIO lifestyle kuur op uw streefgewicht, dan is het cruciaal uw gewicht zes weken lang te stabiliseren, om een jojo-effect te voorkomen.
U staat er niet alleen voor!
Het IBIO team van orthomoleculaire specialisten, topsporters, een neuronbiochemicus en sportleraren geven u online tips tijdens uw IBIO kuur. Wat begint als een manier van afvallen wordt een manier van leven waarbij u bewust eet maar ook geniet van een gezond, slanker en energieker lichaam!

Wat is IBIO:

IBIO is een innovatieve afslankmethode ontstaan vanuit een unieke samenwerking met het Dirk Zoutewelle Instituut, orthomoleculaire specialisten, topsporters, een neuro-biochemicus en sportleraren.

Deze unieke methode is geschikt voor iedereen die graag op een gezonde manier wil afvallen. Breng je lichaam meer in balans met de IBIO-kuur. Geniet van lekker en gezond eten en begin je dag met de IBIO ampul en multivitaminen en ervaar zelf het geheim van bekende Nederlanders.
IBIO is een gezonde manier om lichaamsgewicht te verliezen en is gemakkelijk vol te houden. IBIO is volledig natuurlijk, hypoallergeen en vervaardigd volgens een bijzonder procedé de combinatie van de hoogwaardige IBIO ampullen en IBIO multivitaminen tezamen met de door TV kok Caspar Bürgi opgestelde eetrichtlijnen zijn volledig op elkaar afgestemd.
De IBIO multivitaminen zorgen ervoor dat u tijdens de IBIO kuur alle benodigde vitaminen en mineralen binnen krijgt. De IBIO ampullen bestaan uit hoogwaardige aminozuren. Aminozuren zijn nodig bij de opbouw van spieren, maar ook van de huid, haar, nagels en alle andere weefsels. Het lichaam bestaat uit miljarden cellen en kan niet bestaan zonder deze aminozuren. De IBIO ampul is extra krachtig omdat er meer opbouwstoffen aan zijn toegevoegd. Uw stofwisseling wordt geactiveerd waarbij vetophopingen (buik, billen, dijen of heupen) verminderen of zelfs verdwijnen zonder dat uw spiermassa verliest.

IBIO, Ervaar zelf het verbluffende resultaat!

– Afvallen op een gezonde manier
– De IBIO kuur duurt 24 dagen
– Overtollig vet vermindert (met name buik, billen, heupen)
– Gemakkelijk vol te houden
– Volledig natuurlijk product
– Lekker en gezond eten
– Recepten van TV kok Caspar Bürgi online